Ontdek de verborgen parels in onze buurt

en verken de Vlaamse Ardennen

 

 

 

 

Cleye10 is rustig en landelijk gelegen in Maarkedal - Etikhove, aan de voet van de beroemde en beruchte Taaienberg. Een ideale uitvalsbasis om de streek tussen Oudenaarde, Ronse en Kluisbergen te ontdekken. 

 

Vlaamse Ardennen pin

Vlaamse Ardennen

Het typische landschap levert prachtige vergezichten op. De kasseien en beroemde hellingen worden omgeven door het groen van knotwilgen en populieren, door weilanden en kronkelende beekjes, door pittoreske dorpjes.

fietsen.jpg

Actief in de streek

Cleye10 ligt midden in de streek van de Ronde van Vlaanderen, het walhalla van de fietsliefhebbers! Voor de recreatieve fietser zijn er talloze bewegwijzerde fiets- en mountainbikroutes. Fietsknooppunten 35 en 36 liggen vlakbij.

Wandelt u liever? Het wandelknooppunt 84 start aan de voordeur. De Omer Wattez wandelroute leidt je naar het terrasvormig uitkijkpunt 't Bosgat, met een prachtig panoramisch zicht. Of verken het Muziekbos of natuurreservaat het Burreken. Fans van de golfsport kunnen terecht bij Golf & Countryclub Oudenaarde. Sport op en rond het water kan bij het Donkmeer, met als blikvanger de waterskikabelbaan van The Outsider, die beginners en gevorderden de mogelijkheid biedt om te kneeboarden, waterskiën of wakeboarden. De visvijvers van Nukerke liggen op een steenworp van Cleye10 en op een regenachtige dag kan u zich uitleven in Sportoase Zwem.com in Oudenaarde.

 

schelde-eiland-oudenaarde-003.jpg

Ontdek Oudenaarde

Oudenaarde met haar stadhuis, belfort, Sint-Walburgakerk en begijnhof is zeker het bezoeken waard. Ga ook eens binnen in het Centrum Ronde van Vlaanderen of bezoek in het stadhuis het MOU, Museum van Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen, de prachtige zilvercollectie of de 15 originele Oudenaardse wandtapijten. 

Brouwerijen

Breng een bezoek aan de brouwerijen van de streek: Liefmans, Roman, Keun, Smisje, De Graal en Cnudde.